Известие

Collapse
No announcement yet.

Лека полека...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• По-голям дебит през същите маркучи, със същите сечения, означава и по-голямо налягане.
    П.П Напиши помпата от какво кОПЕЛе е да и видим дебита.
    Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
    Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
    Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
      По-голям дебит през същите маркучи, със същите сечения, означава и по-голямо налягане.
      П.П Напиши помпата от какво кОПЕЛе е да и видим дебита.
      Колега това важи само когато системата е напълно затворена, когато има регулатор всичко си е същото Само при най-високата консумация ако не може да навакса помпата тази с големия дебит ще си остане на същото налягане докато другата ще почне да припада
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Бензиновите помпи на 33 са едни и същи, от 1.3 до 16в .. също така въпросната помпа храни 3.0 кубиковия двигател на 75, така че полза от опелски чаркове - няма. Така че секси, ако искаш по-добър вървеж на 33ката се насочи към повече студен въздух в комбинация с намаляване на тегло.
        Last edited by Kris; d.m.y г., 22:07.
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Да се похваля днес сутринта си счупих задна дясна дръжка на вратата Единственото което ме спря да не я изям от яд е че имам 4 от старите и спасявам положението тъпото е че в този студ няма да се хвана да ги сменям о ще остане така до по топло време демек до пролет!!!
          Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Ми то да си прост не е лесночупят се като солети в леда дръжките, има си и чалъми ама май вече ти е късно
            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• хахахахаха сложи ли му ме интересува хахахахаха поне задната не е шофьорската
              Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Няма дръжки няма проблеми има дръжки има проблеми хахаха ... 33-та дзвер бате
                sigpic
                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Днес за пореден път ТРЕНТА ТРЕ за малко да ми докара инфаркт и същевремено да ме озадачи отново със стренния си и неразбираем характер и естествено неиното неразбираемо държание и странни проблеми!!!

Няма такава кола с такива странни проблеми и прищевки като 33-ката

Историята е следната:
                  Сутрин като сутрин ставам приготвям се за работа и правя всичко както си му е реда докато не стане време да излизам за работа. Тръгвам аз и на излизане от входа се разкри странно усещане.!!!! Това беше студът които ми разби главата. Както и да е след около 2мин. се усъзнах и след това фрапиращо за мен усещане се разкри гледката на 7-8 жители на блока и съседи които се мъчиха да запалят колите си по севъзможен начин от обикновенното въртене на ключът до възпоменаването на същества от женски род на малко след средната възраст Въпреки това аз остремено се бях насочил към мойта хубавица която се падаше горе долу по средата на паркинга.Във засилката ми към колата обаче се таеше леко съмнение че след моя опит да направя това което другите не успяха ще се провали и най вероятно ще се присъединя към групичката която се беше заформила Както и да е съмненията се засилиха веднага след като не запали от 4-тата врътка на стартера и отпаднаха веднага след втория опит

Обаче.... Явно звъкът на единствената запалила кола пред блока привлече вниманието на насъбралата се глутница и те настарвено се насочиха към мен със мили очи и кои със кабели кои със важе в ръце
                  След оказването на първа помощ и понасянето на благодарностите и обещания за почерпки тръгнах аз към работното си мяст.
                  Стигнах даже пих кафе и какво ли още не докато не ми се наложи да изляза да свърша малко работа в градът. Качих се запалих потеглих обаче нещо не беше наред много странно возеше вече... Меко нарочно минах през една две неравности и ооооо баже предницата се клатеше като на волка с изпуснали амортесиори Буквално беше като лодка веднага отбих слязох опрях се на калника и се излашках няколко пъти при което предницата така заигра все едно предното ми окачване беше със прожинки от химикал и амортесиорчета от багажник При което краката ми буквално се подкосиха защото в главата ми нахлу мисълта че решението са 2 нови амортесиора и една цифра от около 400 български парични единици след прекарването на 2 леки инфаркта и 3-4 пристъпа си казах че някак ще оправя нещата и продължих колата със 80 беше неуправляема и колкото повече карах из града толкова повече имах чувството че нещо се променя като спирах по кръщовища първо виждах снега по земята после небето и така няколко заклащания дока не се успокои спрях на едно място и ми се наложи да постоя извесно време. След като трябваше вече да се качвам в колата и да продължавам реших да я лашна още няколко пъти от калника и да се наведа да видя какво става.!!! Направих го и двата амортесиора бяха видимо здрави и не оцапани обаче забелязах че се е повтвардила качих се покарах и колкото по карах толкова по се втвърдяваше!!! Докато по едно време май всичко си доиде на мястото слязох лашнах я и окачването си беше там същото както преди... После през деня като я оставех някаде за повече от час пак беше като желе в окачването и вече като се качиха температурите до към -9 се оправи!!!!!

ИЗВОД???????

Според мен е замръзнало маслото но ако беше замръзнало нетрябваше ли да е като тухла на пътя?!?!?!?!?!

Това е моето днешно преживяване с мойта 33-ка!!!

Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Никои ли си няма на идея защо е станало така???

Comment

• кво ти пука. то в тоя студ като е само това. на тях по принцип и без това им трябва малко време да се напомпат. замръзнали са просто.
                      точка

Comment

• Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщение
                        Никои ли си няма на идея защо е станало така???
                        Нищо не е станало.
                        Тва си е нормално за модела.
                        То сутринта и мойта си запали на газ и пак дърпах немски кочини.
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Днеска пореден фал!!!!!!!!

Тръгвам от един светофар 1-ва и при включването на втора оп нямаааааа останах туш първо погледнах полуоските там са си щангата на скоростите и тя там и познаите какво излезе проблема беше намерен жеднага след свалянето на картера на скоростната

Comment

• Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщение
                            Днеска пореден фал!!!!!!!!

Тръгвам от един светофар 1-ва и при включването на втора оп нямаааааа останах туш първо погледнах полуоските там са си щангата на скоростите и тя там и познаите какво излезе проблема беше намерен жеднага след свалянето на картера на скоростната
                            Пу за мене диференциалче ... Пу пу пу ... Да му е*а майката . Радвай се , че поне има от къде да вземеш щото можеше и по-зле да е
                            sigpic
                            33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                            Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Тишо, то не минава седмица без да се счупи нещо беееее.
                              AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                              Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                                Пу за мене диференциалче ... Пу пу пу ... Да му е*а майката . Радвай се , че поне има от къде да вземеш щото можеше и по-зле да е
                                Е те диференциалите при 33 3-та серия са си консуматив
                                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Working...
                                X